17.6 C
Athens

Ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου γράφει αρνητική ιστορία γυρνώντας πίσω στο 1963!

Από «πετυχημένος δευτεραθλητής» ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να καταλήξει 4ος και χωρίς τρόπαιο μέσα σε μία σεζόν, που σύμφωνα με τον προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα πρέπει να μνημονεύεται ως μία από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών

Από «πετυχημένος δευτεραθλητής» ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να καταλήξει 4ος και χωρίς τρόπαιο μέσα σε μία σεζόν, που σύμφωνα με τον προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου, θα πρέπει να μνημονεύεται ως μία από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να γλίτωσε την ήττα στο χθεσινό ματς-φιέστα του Ολυμπιακού (1-1), ωστόσο παρέμεινε για 11ο σερί παιχνίδι δίχως νίκη, κάτι που έχει να συμβεί εδώ και παραπάνω από μισό αιώνα!

Συγκεκριμένα την τελευταία φορά που οι Ασπρόμαυροι της Θεσσαλονίκης έμειναν χωρίς νίκη σε 11 συνεχόμενα ματς ήταν στη σεζόν 1963-64, όταν ο Λουτσέσκου ήταν ακόμα αγέννητος!

Πλέον ο μόνος ανοιχτός στόχος για τον ΠΑΟΚ παραμένει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό σε 6 ημέρες από σήμερα, εκεί όπου θα προσπαθήσει να σώσει… ό,τι σώζεται από μία χαμένη χρονιά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς