21.2 C
Athens

Μασούρας: Έχουμε ομάδα με μεγάλες προσωπικότητες, περήφανοι για τον Τσιμίκα

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε με θρυλικό τρόπο χθες το βράδυ το 47ο πρωτάθλημα της ένδοξης ιστορίας του μπροστά σε ένα κατάμεστο και γεμάτο παλμό «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Ερυθρόλευκοι έζησαν την πιο μαγική βραδιά της σεζόν, για τρίτη σερί χρονιά, και πλέον κοιτούν ήδη την επόμενη με στόχο το repeat στον δρόμο για το 50ο με τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.

Σε πανηγυρικό κλίμα, ο Γιώργος Μασούρας που έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής τόνισε πως η ομάδα του έχει παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη μεγάλη επιτυχία του άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος με δική του εκτέλεση πέναλτι έδωσε το τρόπαιο στην Λίβερπουλ στον τελικό του FA Cup.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έβλεπα στον πάγκο τα πέναλτι, το έκλεισα όταν το έχασε ο Μανέ. Μου είπαν ότι το έβαλε ο Τσιμίκας. Θα τον στηρίξουμε στον τελικό ελπίζω να σκοράρει εκεί πέρα, είμαστε περήφανοι για τον Τσιμίκα».

Όσον αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Οι στιγμές τα λένε όλα σήμερα. Δεν το είχα φανταστεί να είναι τόσο όμορφο, τόσο συγκινησιακά φορτισμένο.

Σου δίνει περισσότερη δύναμη για να πετύχεις ατομικούς και προσωπικούς στόχους. Όλα τα παιδιά είναι μεγάλες προσωπικότητες στις δύσκολες στιγμές τράβηξαν την ομάδα μπροστά για τον τίτλο και κατορθώσαμε να πάρουμε πρωτάθλημα».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς