24.6 C
Athens

Δεν υπάρχει παναθηναϊκόμετρο. . .

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία με στόχο να… μηδενίσει τους βαθμούς του. Να καλύψει το «δολοφονικό» μείον έξι που παρέλαβε από τη «δράση» της διοίκησης Αλαφούζου και της παρέας του.

Αγωνιστικά οι «πράσινοι» φαίνεται ότι το… έχουν, εάν βάλουμε στο… μπλέντερ την εμφάνιση – νίκη στα Πηγάδια, σε συνδυασμό με την «τριάρα» της ομάδας της Φθιώτιδας από τον Άρη.

Η αλήθεια είναι ότι το αγωνιστικό σκέλος (ειδικά σε τέτοιου είδους παιχνίδια) ο Παναθηναϊκός του Δώνη θα το παλέψει. Θα πάρει νίκες, θα έχει στραβοπατήματα, αλλά θα λειτουργεί με ποδοσφαιρικά κριτήρια. Με υγεία.

Αυτοί που δεν λειτουργούν «νορμάλ» είναι η γνωστή παρέα του Αλαφούζου και αυτό δυστυχώς δημιουργεί ένα τεράστιο διχασμό στον κόσμο.

Ένα σημαντικό κομμάτι σκέφτεται ότι δεν πρέπει να δώσει ούτε… σεντς στη συγκεκριμένη αντι-παναθηναϊκή διοίκηση. Και έτσι θα απέχει από το γήπεδο…

Ένα άλλο κομμάτι της «πράσινης» εξέδρας είναι αποφασισμένο να πηγαίνει κανονικά και με το νόμο στο γήπεδο (ΟΑΚΑ), να στηρίζει την ομάδα και τον Δώνη και να αποδοκιμάζει (sic) την αλαφουζική κομπανία.

Και φυσικά υπάρχει και ένα κομμάτι που είναι «ταγμένο» να στηρίζει με… χιόνια και με κρύα την ομάδα και να βγάλει από το κάδρο τους διοικητικούς!

Σε όποιο «κομμάτι» και εάν ανήκουν οι φίλαθλοι – οπαδοί του «τριφυλλιού», κατ’ εμέ δεν διαχωρίζονται σε Παναθηναϊκούς του 100%, σε Παναθηναϊκούς του 50% και σε Παναθηναϊκός του 1%.

Δεν υπάρχει παναθηναϊκόμετρο. Ο καθένας λειτουργεί όπως σκέπτεται. Κατά το δοκούν που λένε και οι γραμματιζούμενοι.

Τώρα κατά πόσο ο «σφυγμός» της εξέδρας θα επηρεάζει τον ψυχισμό της ομάδας και ειδικά των νεαρών ποδοσφαιριστών, αυτό είναι κάτι που θα φανεί στο… χειροκρότημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς