18.3 C
Athens

Έντονη διαμάχη ανάμεσα σε Πολ και Μπάλντουιν και στη μέση ο Ολυμπιακός!

Μπράντον Πολ και Γουέιντ Μπάλντουιν συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2019-20 αλλά στο σήμερα φαίνεται ότι έχουν πολλές διαφορές να λύσουν, κάτι που προσπάθησαν να κάνουν μέσω Twitter με την ένταση μεταξύ τους να αυξάνεται απότομα μετά το χθεσινό ματς της Μπασκόνια με την Μπανταλόνα

Μπράντον Πολ και Γουέιντ Μπάλντουιν συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2019-20 αλλά στο σήμερα φαίνεται ότι έχουν πολλές διαφορές να λύσουν, κάτι που προσπάθησαν να κάνουν μέσω Twitter με την ένταση μεταξύ τους να αυξάνεται απότομα, με αφορμή την συμπεριφορά του δευτέρου στον χθεσινό αγώνα της Μπασκόνια με την Μπανταλόνα.

Η Μπανταλόνα απέδρασε με τη νίκη από την έδρα της Μπασκόνια αλλά λίγοι θα θυμούνται το τι έγινε στο ματς μετά το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε Πολ και Μπάλντουιν.

Αφορμή της μεταξύ τους κόντρας στάθηκε το γεγονός ότι στην αψιμαχία -άνευ λόγου και αιτίας- που είχαν μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα, ο Μπάλντουιν σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πολ τον έφτυσε στο πρόσωπο σε μία συμπεριφορά που προκάλεσε την αντίδραση του τελευταίου μέσω Twitter με ειδική αναφορά στην κοινή τους πορεία στον Ολυμπιακό.

«Κράτησα το στόμα μου κλειστό για 3 χρόνια για αυτό τον δειλό. Μπορεί να ρωτήσει κάποιος όποιον θέλει για τον χαρακτήρα του. Ρωτήστε όποιον θέλετε από τον Ολυμπιακό της σεζόν 2019/20… θα σας πουν αμέσως… Ποντάρω τον μισθό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πολ μετά το ματς κάνοντας επίθεση στον Μπάλντουιν που ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί επί αυτού.

Μάλιστα ο Πολ δεν έμεινε εκεί και πρόσθεσε:

«Είμαι επαγγελματίας, αλλά δεν θα αφήσω έτσι κάποιον που προσπαθεί με με φτύσει στο πρόσωπο. Δεν λέω πράγματα για να σοκάρω. Όταν οι άνθρωποι λένε ψέματα είναι επειδή φοβούνται και νιώθουν ευάλωτοι ή αισθάνονται κάτι. Σταμάτησα να λέω ψέματα επειδή έχω ωριμάσει.

Σε ποια ηλικία σταματάς να τραβάς το χέρι σου στην χειραψία μετά τα ματς; Και μετά μου φωνάζεις κιόλας. Το μόνο που έκανα ήταν να προσπαθήσω να βοηθήσω αυτό το παιδί.

Ακόμα μισώ αυτό που έκαναν στον αδελφό μου, τον Γουίλ Τσέρι, όταν ο Μπάλντουιν του έκανε το ίδιο… Ρωτήστε όποιον θέλετε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς