12 C
Athens

Το 47ο του Θρύλου στον ουρανό!

Το κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» γιόρτασε την κατάκτηση του 47ου ερυθρόλευκου πρωταθλήματος και άπαντες έδωσαν ραντεβού για το 48ο του χρόνου

Ο Θρύλος πανηγυρίζει! Λίγα λεπτά μετά τις 22:00 το Σάββατο (14/5) τα φώτα έσβησαν στο Καραϊσκάκη και μια μοναδική ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε για να γιορταστεί η κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό!

Με τον Χρήστο Φερεντίνο να εκτελεί χρέη παρουσιαστή στη μοναδική και sold out φιέστα του Ολυμπιακού, οι φίλοι του συλλόγου γιόρτασαν με την ψυχή τους μαζί με τους πρωταγωνιστές την κατάκτηση του τίτλου που άξιζαν και με το παραπάνω.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έστησε – και φέτος – μια υπέροχη γιορτή για την κατάκτηση του 47ου και του τρίτου σερί με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο. Το… γλέντι ξεκίνησε από νωρίς στα αποδυτήρια και πρώτα στο γήπεδο προβλήθηκαν video με στιγμές από την κατάκτηση του τίτλου αλλά και από τις κοινωνικές δράσεις της ερυθρόλευκης ΠΑΕ. Παράλληλα, τιμήθηκαν οι back to back πρωταθλήτριες Ευρώπης του Ολυμπιακού στο πόλο Γυναικών!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εισήλθε στο γήπεδο εν μέσω αποθέωσης και μετά τα πειράγματα του Χρήστου Φερεντίνου πήρε θέση και συνεχάρη έναν έναν τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο που άκουσαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Λίγα λεπτά αργότερα όλοι μαζί σήκωσαν το τρόπαιο στον ουρανό του Φαλήρου εν μέσω πυροτεχνημάτων σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα! Τόσο ο κόσμος όσο και οι πρωταγωνιστές το χάρηκαν και το απόλαυσαν μαζί με τις οικογένειές τους: Αν μη τι άλλο, μια εικόνα που μας είχε λείψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Και τώρα οι μηχανές φορτσάρουν με φόντο το 48ο θρυλικό πρωτάθλημα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς