19.7 C
Athens

Βόλος – ΟΦΗ 5-0: Παράσταση στο Πανθεσσαλικό από τους Βολιώτες (vid)

Δίχως να υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Βόλος καθάρισε με 5-0 τον ΟΦΗ στο τελευταίο ματς των δύο ομάδων στη φετινή Super League και υποχρέωσε την ομάδα του Νίκου Νιόπλια στη βαρύτερη ήττα της τη φετινή σεζόν.

Το παιχνίδι είχε ιστορικό χαρακτήρα, καθώς η Ελένη Αντωνίου έγινε η πρώτη Ελληνίδα διαιτητής που σφυρίζει στην πρώτη κατηγορία. Κατά τα άλλα, ο Βόλος ήταν ανώτερος και έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι σε έναν ΟΦΗ που είδε το ματς ως… αγγαρεία και είχε κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Λουίζ Φελίπε.

Το σκορ άνοιξε στο 11ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Τόμας Φαν Βέερτ με εντυπωσιακό τρόπο, για να διπλασιάσει ο ίδιος στο 29΄, όταν σε προσπάθεια του Βούρου να γυρίσει την μπάλα στον Μανδά παρεμβλήθηκε ο Ολλανδός στράικερ και πλάσαρε, σημειώνοντας το 17ο τέρμα στη σεζόν.

Το ημίχρονο βρήκε τον Βόλο μπροστά με 3-0, καθώς στο 36΄ σκόραρε ο Φερνάντες με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό στην επανάληψη και με τη σκυτάλη να περνά πια στον Κέβιν Ροσέρο έγινε το 4-0 στο 65΄ με κεφαλιά του άσου των Θεσσαλών σε φάουλ του Φερνάντες, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 81΄, επίσης με κεφαλιά στη σέντρα του Φαν Βέερτ.

BΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου, Γκιουλέν, Φεράρι, Άλχο, Μπαριέντος (56΄ Ριένστρα), Μεταξάς, Τσοκάνης (76΄ Λογαράς), Ροσέρο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Μαντάς, Ουές, Διαμαντής (46΄ Τσιλιανίδης), Βούρος (37΄ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν (61΄ Στάικος), Μπουζούκης, Τοράλ (61΄ Νέιρα), Ντουρμισάι (46΄ Φελίπε Λουίζ).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς