17.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Sold out η φιέστα!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον εορτασμό της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Ελλάδας για τη σεζόν 2021/22

Λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως επήλθε sold out στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη φιέστα των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την προτελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος (14/5, 20:00) και το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι, ήδη, γεμάτο! Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε από τα μεγάφωνα πως όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και ο λαός της ομάδας δίνει βροντερό «παρών» για την κατάκτηση του 47ου Πρωταθλήματος Ελλάδας κόντρα στην προπαγάνδα των τελευταίων ημερών.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής του τρίτου διαδοχικού τίτλου του Πρωταθλητή στους Ερυθρόλευκους. Υπενθυμίζεται πως για πρώτη φορά επί εποχής Πέδρο Μαρτίνς η φιέστα έχει κόσμο, καθώς την προηγούμενη διετία δεν ήταν εφικτό κάτι ανάλογο λόγω των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς