16.4 C
Athens

Έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον κεντρικό της ΑΕΚ, Δημήτρη Θεοδόση

Ο διεθνής με την εθνική Εφήβων κεντρικός της Ένωσης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στο κέντρο

Ο Δημήτρης Θεοδόσης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ Ανδρών για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού στο κέντρο σύμφωνα με πληροφορίες του FWS.

Ο 19χρονος κεντρικός ύψους 2.00μ., βγήκε από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και το 2020 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο για να αναδειχθεί σε έναν εκ των βασικών στο φιλέ για την Ένωση και δη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Pre League υπό τις οδηγίες του προπονητή του, Άκη Χατζηαντωνίου.

Ο Θεοδόσης ήδη παρουσιάσει σημάδια εξέλιξης στο μπλοκ και στην αλτικότητά του έχοντας και συνολικά μια πολύ καλή πρώτη ύλη. Εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους Ερυθρόλευκους, τότε θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη.

Είναι βασικό μέλος της Εθνικής Εφήβων ενώ ως μέλος της εθνικής Παίδων έχει κατακτήσει τη 2η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σόφιας και την 3η θέση στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική Εφήβων. Το 2019 αναδείχθηκε καλύτερος κεντρικός στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Σόφιας.

Υπενθυμίζεται πως όσον αφορά στο κέντρο ο Ολυμπιακός έχει κλειδώσει την παραμονή του Άλεν Παγένκ, ενώ απομένουν τα τυπικά με τον Δημοσθένη Λινάρδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς