20.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Η Euroleague «χρωμάτισε» ερυθρόλευκη την κούπα με άρωμα Πόλης και Λονδίνου (vid)

Η Euroleague ετοίμασε ένα ειδικό 8λεπτο αφιέρωμα στο οποίο «ζεσταίνει» τους οπαδούς του Ολυμπιακού ενόψει του ημιτελικού με την Εφές δίνοντας ερυθρόλευκη απόχρωση (και) στη φετινή κούπα

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς και σε όλα τα επίπεδα για το final four του Βελιγραδίου, εκεί όπου σε 5 ημέρες από σήμερα θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές στον ημιτελικό της Πέμπτης (19/5) με την ελπίδα να βρίσκεται και στον τελικό του επόμενου Σαββάτου για να ράψει το 4ο ευρωπαϊκό αστέρι στην ένδοξη ιστορία του.

Οι Ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα δείχνουν ικανοί για τα πάντα φέτος και με σύμμαχο τον… 6ο παίκτη τους, το «ερυθρόλευκο» τσουνάμι που αναμένεται να κατακλύσει την Stark Arena στο Βελιγράδι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 2013, όταν πέτυχαν το ακατόρθωτο!

Στο τότε, ο Ολυμπιακός και πάλι του Μπαρτζώκα επικρατούσε της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Λονδίνου και κατακτούσε την δεύτερη συνεχόμενη ευρωκούπα της ιστορίας του, αφού είχε προηγηθεί και η αξέχαστη βραδιά της Πόλης με το «πεταχτάρι» του Γιώργου Πρίντεζη.

Σε αυτά τα πλαίσια και ενόψει του Final Four που βρίσκεται προ των πυλών η Euroleague ετοίμασε ένα ειδικό 8λεπτο αφιέρωμα στο οποίο «ζεσταίνει» τους οπαδούς του Ολυμπιακού ενόψει του ημιτελικού με την Εφές δίνοντας ερυθρόλευκη απόχρωση στη φετινή κούπα! 5 ημέρες είναι, θα περάσουν…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ EUROLEAGUE

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς