17.9 C
Athens

Ρεάλ: Ο Βινίσιους βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανανέωση με απόφαση για αστρονομική ρήτρα

Ο Βινίσιους Τζούνιορ αποτελεί τον νέο ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης και οι αριθμοί του το επιβεβαιώνουν. Ο Βραζιλιάνος αστέρας, που προς απορία όλων ακόμη δεν έχει κληθεί στην εθνική του ομάδα, παίρνει από το χέρι τη «Βασίλισσα» κάθε φορά που αυτή τον χρειάζεται, θέλοντας να την οδηγήσει ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών και όπως όλα δείχνουν θα έχει τον χρόνο και την κατάλληλη στήριξη για να το καταφέρει μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ο 21χρονος άσος, που μέχρι τώρα μετράει 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Λος Μπλάνκος σκέφτεται μόνο την παραμονή του στο Μπερναμπέου, καθώς όπως δήλωσε στο αθλητικό δίκτυο «TNT» λίγους μήνες νωρίτερα δεν νοιάζεται για τις προσφορές των άλλων ομάδων, μπροστά στην προοπτική του να γίνει ο ηγέτης στον μεγαλύτερο σύλλογο του πλανήτη, όπως χαρακτήρισε τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ισπανία ο μάνατζερ του έδωσε ήδη το «πράσινο φως» για την ολοκλήρωση της ανανέωσης με τους μερένγκες, με το πλάνο να τον… δένει στο Μπερναμπέου μέχρι το 2028 με αστρονομική ρήτρα συνολικής αξίας ενός δισεκατομμυρίου!

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς