16.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Με έξτρα κίνητρο και mood φιέστας κόντρα στον ΠΑΟΚ, τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (20:00) τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Μία σεζόν που βρήκε τους Ερυθρόλευκους ξανά πρωταθλητές για τρίτη σερί χρονιά και 47η συνολικά στην ένδοξη ιστορία τους!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (20:00) τον ΠΑΟΚ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Μία σεζόν που βρήκε τους Ερυθρόλευκους ξανά πρωταθλητές για τρίτη σερί χρονιά και 47η συνολικά στην ένδοξη ιστορία τους!

Οι Πειραιώτες σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» και με καλεσμένο τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου θα επιδιώξουν να κλείσουν τη σεζόν με θετική εμφάνιση και μία νίκη-απάντηση μετά την «κρύα» ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη Τετάρτη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κάλεσε… τρεις ενδεκάδες στην αποστολή (33 ποδοσφαιριστές) με την διάθεση να προσφέρει σε όλα τα ενεργά μέλη του ρόστερ την ευκαιρία να ζήσουν κάτι από την ασύγκριτη αύρα του Ολυμπιακού. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, πέρα από το κομμάτι της γιορτής μετά το ματς, οι πρωταθλητές θέλουν πάρουν άλλη μία «εκδίκηση» από τον ΠΑΟΚ μετά το 1-2 της Τούμπας, όπου σφραγίστηκε και μαθηματικά ο τίτλος του φετινού πρωταθλήματος.

Κι αυτό γιατί κανείς δεν έχει ξεχάσει ακόμα τον πρόσφατο αποκλεισμό από τον Δικέφαλο του Βορρά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό να ψάχνει νίκη γοήτρου για το +22 από τον «πετυχημένο δευτεραθλητή» ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του, έτσι όπως την ξεκινούσε συνήθως από την αρχή της σεζόν. Δηλαδή με Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, Λαλά, Ρέαμπτσιου, Σισέ και Παπασταθόπουλο στην άμυνα και την τριάδα Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μαντί Καμαρά στα χαφ, με τους Ροντρίγκες – Μασούρα και Ελ Αραμπί στην τριάδα της επίθεσης.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ των αρκετών απουσιών και του αρνητικού σερί των 10 σερί αγώνων χωρίς νίκη θα ψάξει για αντίδραση έχοντας -λογικά- τους: Πασχαλάκη κάτω στην εστία, Σάστε, Ίνγκασον, Μιχάι και Σίντκλεϊ στην άμυνα, με τους Σβαμπ – Κούρτιτς στα χαφ και τους Μουργκ, Τέιλορ – Άκπομ στην τριάδα μπροστά.

Σέντρα στις 20:00 για το επισφράγισμα ενός ακόμη πρωταθλήματος για τον Ολυμπιακό μπροστά στον πύρινο κόσμο του που θα γεμίσει ασφυκτικά το Καραϊσκάκη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς