16.4 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ολοκληρώνεται και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με τον Κουαλιάτα

Επιβεβαίωση με τον πλέον επίσημο τρόπο ήρθε από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού για την περίπτωση της «κλεισμένης» μεταγραφής του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Μοντεβιντέο Γουόντερερς στην Ουρουγουάη ξεκαθάρισε ότι η πλευρά της ομάδας αλλά και του παίκτη τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και ο νεαρός εξτρέμ αναμένεται να ετοιμάσει σύντομα βαλίτσα για τη Θεσσαλονίκη και την πρώτη του εξόρμηση στην Ευρώπη.

«Είναι πολύ προχωρημένη η υπόθεση. Εξαρτάται από το πώς το διαβάζεις. Αν θεωρείται μια μεταγραφή τελειωμένη όταν υπάρχουν και υπόγραφες, τότε η μεταγραφή του Κουαλιάτα δεν έχει κλείσει. Όμως όλα έχουν συμφωνηθεί», ανέφερε αρχικά ο Γκαμπριέλ Μπλάνκο και σχολίασε για τα προ ημερών δημοσιεύματα που ενέπλεκαν την Μπενφίκα…

«Δεν έχω τίποτα, ούτε επίσημο ούτε ανεπίσημο για αυτό το θέμα με τη Μπενφίκα. Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα αλλά το περασμένο Σάββατο άρχισαν να καταφθάνουν πολλά μηνύματα από Πορτογάλους δημοσιογράφους για τον Κουαλιάτα και διάβασα όσα γράφηκαν. Σκέφτηκα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι από πλευράς Μπενφίκα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μας ήρθε απολύτως τίποτα για τον παίκτη. Αν υπήρχε ενδιαφέρον πάντως νομίζω ότι θα το γνωρίζαμε πρώτοι», τόνισε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς