20.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Στον δρόμο για το 5ο αστέρι!

Το Λιμάνι φοράει τα καλά του το βράδυ του Σαββάτου και γιορτάζει την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος - Η βραδιά ανήκει σε παίκτες, προπονητές και κόσμο πριν οι μηχανές φουλάρουν για να παρουσιαστεί ακόμα πιο ισχυρός ο σύλλογος τη νέα σεζόν

Το Καραϊσκάκη για 3η σερί χρονιά και 47η συνολικά ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά του και το βράδυ του Σαββάτου (14/5) ο ουρανός θα φωταγωγηθεί από τα πυροτεχνήματα εν μέσω πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Μια χρονιά που είχε τα πάνω της και τα κάτω της για τον Ολυμπιακόόπως παραδέχθηκε στο συνδρομητικό ο εκ των αρχηγών Ανδρέας Μπουχαλάκης – αλλά η ουσία είναι πως οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν τα δύσκολα και τα εύκολα ενωμένοι κόντρα σε όλα και έφτασαν στο τέλος της διαδρομής – για ακόμα μια χρονιά – πολύ άνετα.

Η διαφορά ήταν διψήφια και μόνιμα έπαιρνε την… ανιούσα κόντρα στον ΠΑΟΚ τον οποίο ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί με στόχο μια νίκη γοήτρου που θα ζεστάνει κι άλλο την ατμόσφαιρα.

Είναι λογικό να υπάρχουν ανορθογραφίες και το πιο σημαντικό είναι αυτές να διορθωθούν: Είναι βέβαιο πως οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων έχουν δει όσα πρέπει να αλλάξουν (με τον Κώστα Καραπαπά να δίνει το στίγμα της επόμενης μέρας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη) και ασφαλώς θα κοιτάξουν να κλείσουν τα όποια ανοιχτά μέτωπα γρήγορα ώστε ο Ολυμπιακός να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στις 19 ή στις 20 Ιουλίου που θα ξεκινήσει τα επίσημα ματς.

Το Σάββατο (14/5) είναι μέρα γιορτής στο Λιμάνι και η ερυθρόλευκη ΠΑΕ έχει ετοιμάσει ένα πάρτι με προσκεκλημένο τον κόσμο που θα βρεθεί εκεί για να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για τις φετινές επιτυχίες τους. Γιατί ένα πρωτάθλημα δεν είναι ποτέ αυτονόητο κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς. Η προπώληση συνεχίζεται και το ενδιαφέρον είναι αυξημένο.

Από την επόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός θα πατήσει γκάζι για να προχωρήσει τον σχεδιασμό του με φόντο το 48ο πρωτάθλημα. Αλήθεια, υπάρχει κάτι καλύτερο από το να συμπληρώσει 50 τίτλους ο σύλλογος το 2025 όταν και θα κλείσει 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας και ζωής;

Στο Λιμάνι ο σχεδιασμός πάντα έχει στόχο τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στην κορυφή. Και θα υπάρξουν καλοκαίρια που δεν θα βγουν όλες οι κινήσεις όπως συνέβη πέρυσι. Τώρα όμως αυτό που προέχει είναι να πανηγυρίσουν οι πρωταγωνιστές και ο κόσμος. Για τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος. Το Σάββατο ραντεβού στο Φάληρο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς