19.9 C
Athens

Παναθηναϊκός: Πρασινίζει ο Ερνάντες, παλεύει για τη βόμβα με Μπρούνο

Ο Κουβανός διαγώνιος θα φορέσει τα πράσινα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του athlosnews.gr, ο Παναθηναϊκός παλεύει να φέρει και τον συμπαίκτη του στη Χάλκμπανκ, Νικολάς Μπρούνο

Ο Παναθηναϊκός θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ και η επόμενη μέρα τον βρίσκει να κοιτά παίκτες από το πάνω ράφι.

Ο μεγάλος στόχος για τη διαγώνιο και ο παίκτης που ήθελε να φορέσει τα πράσινα είναι ο Φερνάντο Ερνάντες. Ο Κουβανός διαγώνιος βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό για να αντικαταστήσει τον Βαν Ντεν Ντρις και να αποτελέσει έναν από τους κορυφαίους ξένους στη συγκεκριμένη θέση στη χώρα μας με εμπειρία σε Ιταλία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του athlosnews.gr, οι Πράσινοι προσπαθούν να ενεργοποιήσουν και δεύτερη… βόμβα από τη Χάλκμπανκ με τον Νικολάς Μπρούνο!

Ο διεθνής Αργεντινός ακραίος στα 33 του χρόνια έκανε μια σπουδαία σεζόν στους Τούρκους και διακρίνεται για την ισορροπία του σε υποδοχή και επίθεση κουβαλώντας εμπειρία σε Τουρκία, Βέλγιο και Λατινική Αμερική. Ήταν ένας από τους διακριθέντες στα παιχνίδια της Χάλκμπανκ με τον Παναθηναϊκό όπως ο Ερνάντες και ασφαλώς είναι μια δύσκολη περίπτωση.

Σημειώνεται πως με τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο να συνεχίζει την καριέρα του στην Ιταλία (είχε ενδιαφερθεί η Μόντσα, συνεχίζει στην Ταράντο), τον Ράπτη να αποχωρεί για τον ΠΑΟΚ και με τον Θανάση Πρωτοψάλτη να έχει συμφωνήσει αρχικά με τη Νόλικο (δίχως να αποκλείεται ανατροπή της τελευταίας στιγμής) του πρώην του Φοίνικα, Φούλβιο Μπερτίνι, ο Παναθηναϊκός θα πάει σε αλλαγές στα άκρα αλλά με προτεραιότητα να ανέβει το επίπεδο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς