24.6 C
Athens

Μπουχαλάκης: Να γεμίσουμε μπαταρίες και να χτίσουμε κάτι πιο δυνατό τη νέα σεζόν

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπουχαλάκης, έκανε έναν μικρό απολογισμό της σεζόν και τόνισε πως η ομάδα θα γεμίσει τις μπαταρίες της και από τη νέα χρονιά θα εμφανίσει καλύτερη εικόνα

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε στη NOVA για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και τη φιέστα και έδωσε τον τόνο για μια καλή εμφάνιση και ένα καλό κλείσιμο στη σεζόν.

Ο κεντρικός μέσος και εκ των αρχηγών της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε πως από τη νέα σεζόν θα δημιουργηθούν ξανά οι βάσεις για να χτιστεί κάτι πιο δυνατό.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ουσιαστικά στο τελευταίο παιχνίδι για φέτος στην έδρα μας, θέλουμε μια καλή εμφάνιση. Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάνω από όλα για τους εαυτούς μας και για την ομάδα να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο μια μεγάλη και δύσκολη χρονιά.

Πάντα αυτά τα ντέρμπι, με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, σημαίνουν κάτι παραπάνω. Και για εμάς και για την ομάδα και για τους οπαδούς μας. Πάντα τα βλέπουμε διαφορετικά και πάντα πρέπει να δίνουμε το 150% για το καλύτερο δυνατό. Είμαστε στενοχωρημένοι, απογοητευμένοι, νευριασμένοι μπορώ να πω, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι δύο παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε, να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και από τη νέα χρονιά να δημιουργήσουμε ξανά τις βάσεις, για να χτίσουμε κάτι πιο δυνατό.

Και εγώ πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου. Τι έκανα σωστό, τι έκανα λάθος. Γενικά είχαμε πολλά πάνω και κάτω. Το σημαντικό είναι να τελειώσουμε τη σεζόν υγιείς να γεμίσουμε λίγο τις μπαταρίες μας, να ξεφύγουμε λίγο από αυτή την καθημερινότητα, στην οποία είμαστε εδώ και αρκετό καιρό. Και όπως είπα να ξεκινήσουμε μια νέα σελίδα, με την αρχή της νέας σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς