20.5 C
Athens

Rome Masters: Σούπερ πρόκριση για τον αλύγιστο Τσιτσιπά στους «4»!

Ο Έλληνας πρωταθλητής υπερκέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Σίνερ και θα συναντηθεί ξανά στους «4» στη Ρώμη με τον Ζβέρεφ ο οποίος τον απέκλεισε στη Μαδρίτη πριν μερικές μέρες

Άλμα πρόκρισης στους «4» του Rome Masters έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που νίκησε αρκετά εύκολα 2-0 σετ (7-6, 6-2) τον Γιανίκ Σίνερ και έχει μπροστά του το εμπόδιο του Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος τον απέκλεισε στο προηγούμενο τουρνουά (αυτό της Μαδρίτης).

Το πρώτο σετ είχε συναρπαστική διακύμανση και τρομερά ράλι, με τον Τσιτσιπά να κάνει το μπρέικ νωρίς και να αντέχει στην πίεση του Σίνερ στο τρίτο γκέιμ (διήρκησε 15′) για να κάνει το 3-0. Ο Ιταλός επιβίωσε με μπρέικ και καλό σέρβις και οι διαφορές των δύο κρίθηκαν στο τάι μπρέικ που κράτησε για αρκετή ώρα, με τον Στέφανο να κατακτά το σετ μετά από 90′!

Από εκεί και έπειτα ο Έλληνας πρωταθλητής δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το άψογο παιχνίδι του στο δεύτερο σετ και να σπάσει με την πρώτη το σέρβις του Ιταλού για να πάρει προβάδισμα. Κράτησε το σέρβις του, έκανε νέο μπρέικ και παρά τη μίνι διακοπή λόγω λιποθυμίας θεατή στις εξέδρες (από τη ζέστη) έφτασε στην πρόκριση και ετοιμάζεται για τη συνάντηση με τον Γερμανό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς