19.4 C
Athens

AEK: Ο τραυματίας Αραούχο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τον Άρη

Ο Αργεντινός στράικερ, παρόλο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με θλάση στον προσαγωγό εδώ και δύο εβδομάδες, θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Ένωσης για τον «τελικό» με τον Άρη στο Χαριλάου

Με τον τραυματία με θλάση (!) Σέρτζιο Αραούχο θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ για τον κρίσιμο αγώνα με τον Άρη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ, που αναμένεται να κρίνει το τέταρτο ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του Πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός στράικερ, παρόλο που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με θλάση στον προσαγωγό εδώ και δύο εβδομάδες, θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Ένωσης για τον «τελικό» με τον Άρη στο Χαριλάου, με τις πιθανότητες συμμετοχής του στο ματς να είναι ελάχιστες υπό τον φόβο υποτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Άρης θα απομείνει ειδικό βραβείο στον Αραούχο πριν τη σέντρα για την κίνησή του να αφιερώσει το γκολ στον αγώνα του β’ γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες στον αδικοχαμένο Άλκη.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Οφρυδόπουλος για το παιχνίδι στο Βικελίδης:

Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς