19.2 C
Athens

Χαντάβα: Ασύγκριτος ο λαός του Παναθηναϊκού, αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα μέσα στο Ρέντη μετά τη χθεσινή νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού στους τελικούς της Volley League των Γυναικών και οι Πράσινες βρίσκονται σε πανηγυρικό κλίμα για την επιστροφή στους τίτλους μετά από μία δύσκολη εποχή.

Η Εύα Χαντάβα, που το παρελθόν έχει περάσει από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Σπορ ΦΜ» και ως μία από τις πρωταγωνίστριες της φετινής σεζόν έκανε λόγο για δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος από το «τριφύλλι» και χαρακτήρισε ως ασύγκριτο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Χαντάβα για:

-την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Μπήκαμε κάπως μαγκωμένες στο πρώτο σετ, αλλά μιλήσαμε μεταξύ μας. Πιστεύαμε πως ήμασταν καλύτερες και έπρεπε να το δείξουμε. Διαφοροποιήσαμε κάποια πράγματα, αποφύγαμε τα λάθη και κερδίσαμε. Θεωρώ ότι αξίζαμε το πρωτάθλημα. Στον δεύτερο γύρο χάσαμε κάποιους βαθμούς που μας έφεραν σε πιο δύσκολο δρόμο στα playoffs. Ακόμη κι έτσι όμως, αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

-την έλευση του Μπράνκο Γκάιτς στον πάγκο στη διάρκεια της σεζόν: «Η αλλαγή προπονητή λειτούργησε πολύ θετικά στην ομάδα. Υπήρξε μια ψυχολογική ώθηση, έκανε και κάποιες τακτικές αλλαγές και φάνηκε εκ του αποτελέσματος πως είναι μια σωστή επιλογή. Πρέπει όμως να ευχαριστήσουμε και τον κ. Οικονόμου γιατί αυτός έχτισε την ομάδα από την αρχή».

-το γεγονός ότι ήταν το πρώτο της πρωτάθλημα: «Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα, είχα πάρει τρία Κύπελλα αλλά πρώτη φορά παίρνω πρωτάθλημα. Ήταν μια πολύ απαιτητική χρονιά κι όταν επιβραβεύεσαι για όλη αυτή τη δουλειά η ανακούφιση και η ικανοποίηση είναι τεράστια. Ο προπονητής μάς είπε ότι στον αθλητισμό δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να δουλεύεις σκληρά και να επιβραβεύεσαι τόσο γρήγορα».

-τις εκδηλώσεις του κόσμου για το πρωτάθλημα: «Έπαθα σοκ με την ατμόσφαιρα χθες από τα μηχανάκια που μας συνόδευαν από τη Συγγρού μέχρι και την υποδοχή στη Λεωφόρο. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και θέλω να ευχαριστήσω τόσο αυτά τα παιδιά που ήταν δίπλα μας. Είναι η πρώτη φορά που ζω τέτοιες καταστάσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει μακράν τον καλύτερο λαό, είναι ασύγκριτος. Παλιές μου συμπαίκτριες από το εξωτερικό είδαν τα βίντεο που ανέβηκαν και πέρα από τα συγχαρητήρια που μου έστειλαν δήλωναν έκπληκτες με αυτό που γινόταν χθες».

-την αποψινή απονομή: «Σαν αρχηγός νιώθω μεγάλο ρίγος για αυτό που πάμε να ζήσουμε. Το να είσαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας και τόσος κόσμος να στηρίζει την ομάδα, είναι ένα συναίσθημα που δεν υπάρχει. Πρέπει να είστε όλοι στο ΟΑΚΑ στις 18:45, θα γίνει χαμός. Υπάρχει η απονομή του τίτλου και μετά ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ. Είναι μοναδικές στιγμές και θέλω να το ζήσω».

-το μέλλον της: «Εννοείται πως προτεραιότητα έχει ο Παναθηναϊκός. Θα μιλήσουμε τώρα, λογικά. Τον πρώτο λόγο έχει ο Παναθηναϊκός βέβαια».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς