17 C
Athens

Σε μπελάδες με την εφορία της Πορτογαλίας ο Σάντος, φέρεται να δήλωνε ψευδή στοιχεία για το εισόδημά του!

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι και διαψεύδεται από την πλευρά του Σάντος αλλά και της πορτογαλικής ομοσπονδίας, ο άλλοτε προπονητής της εθνικής Ελλάδας παρουσιάζεται πως είχε δηλώσει εισόδημα πολύ μικρότερο από αυτό που ίσχυε στην πραγματικότητα, το οποίο «άγγιζε» μόλις τις 70.000 ευρώ τον χρόνο

Σύμφωνα με σημερινό (13/5) δημοσίευμα πορτογαλικού Μέσου ο τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας και άλλοτε της δικής μας εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος, αντιμετωπίζει σοβαρούς μπελάδες με την εφορία στην πατρίδα του, καθότι φέρεται να δήλωνε ψευδή στοιχεία αναφορικά με το μηνιαίο εισόδημά του όντας κατηγορούμενος για οφειλές συνολικού ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι και διαψεύδεται από την πλευρά του Σάντος αλλά και της πορτογαλικής ομοσπονδίας, ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ παρουσιάζεται πως είχε δηλώσει εισόδημα πολύ μικρότερο από αυτό που ίσχυε στην πραγματικότητα, το οποίο «άγγιζε» μόλις τις 70.000 ευρώ τον χρόνο.

Τη στιγμή που η είδηση αρχίζει να παίρνει έκταση και ο Σάντος είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί εκπροσώπηση στο δικαστήριο, από την πλευρά του αλλά και από αυτή της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας του τονίζεται ότι δεν ισχύουν όλα όσα αναφέρονται από την εφορία και μεταδίδονται από τον Τύπου καθώς «ανέκαθεν δήλωναν με ακρίβεια όλες τις πληρωμές/εισοδήματα από τη σύμβασή τους».

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως: «Υπό καμία συνθήκη η ομοσπονδία ή ο Φερνάντο Σάντος δεν απέκρυψαν πληροφορίες ή προσκόμισαν ψευδή στοιχεία σχετικά με τη συνεργασία τους στην εφορία ή οποιαδήποτε άλλη αρχή. Ανέκαθεν δήλωναν με ακρίβεια όλες τις πληρωμές/εισοδήματα από τη σύμβασή τους», ενώ επίσης τονίζεται πως ο προπονητής «δεν οφείλει ούτε ευρώ στην εφορία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φερνάντο Σάντος έχει ασκήσει ήδη έφεση κατά της αρχικής απόφασης και λογικά θα εκπροσωπηθεί στο δικαστήριο από τον δικηγόρο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοράις Λεϊτάο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς