18.4 C
Athens

Σειρήνες οριστικής αποχώρησης του Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν!

Νέο δημοσίευμα της Bild δίνει νέα έκταση στην υπόθεση της ανανέωσης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την Μπάγερν Μονάχου, που όπως όλα δείχνουν δεν θα επέλθει με τον Πολωνό στράικερ να μένει ελεύθερος από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, ο Λεβαντόφσκι έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση των Βαυαρών για την πρόθεσή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και μετά το 2023, γεγονός που ωθεί τους πρωταθλητές Γερμανίας στο να του βάλουν «πωλητήριο» ώστε να μην τον χάσουν ως ελεύθερο.

Στόχος της Μπάγερν είναι να κερδίσει ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ από την ομάδα που θα πείσει τον Πολωνό «killer» για τη νέα του δοκιμασία στην Ευρώπη -ή και στην Αμερική- ενώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος να τον χάσει ως ελεύθερο εφόσον περάσει το χρονικό διάστημα μέχρι τον Χειμώνα του 2022.

Οι μνηστήρες είναι πολλοί και το μόνο δεδομένο είναι ότι ο Λεβαντόφσκι πρόκειται να αποχωρήσει από την Γερμανία και την Bundesliga για πρώτη φορά μετά το 2011 όταν άρχισε να χτίζει τον ποδοσφαιρικό του μύθο με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς