12.5 C
Athens

«Η Μονακό ήρθε σε συμφωνία με τον Λόιντ για τα επόμενα τρία χρόνια»

Η Μονακό αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τον ανώτερο και σαφώς πιο έμπειρο σε αναμετρήσεις πλέι οφ Ολυμπιακό, ωστόσο με τη φετινή της πορεία στη Euroleague εντυπωσίασε τους πάντες και έκανε δυνατό «μπάσιμο» για την επόμενη χρονιά, που αναμένεται να την βρει ακόμα καλύτερη με στόχο το παρθενικό της Final Four.

Οι Μονεγάσκοι αναμένεται να αυξήσουν ως έναν βαθμό το μπάτζετ τους κι όλα δείχνουν ότι στο πλάι του Μάικ Τζέιμς (εφόσον αυτός επιλέξει να μείνει στη Γαλλία) θα προσθέσουν μία ακόμη εξαιρετικά αξιόπιστη λύση.

Ο λόγος για τον Τζόρνταν Λόιντ, με τον Αμερικανό άσο της Ζενίτ να βρίσκεται πολύ κοντά στο Μονακό σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα για συμβόλαιο τριετής διάρκειας με φόντο τη νέα εποχή της ομάδας.

Ο Λόιντ που είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ρωσική ομάδα μετά τα όσα έγιναν με την κατάσταση στην Ουκρανία και την αποβολή αυτής, αλλά και των ΤΣΣΚΑ – Ούνικς από την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα, φαίνεται να καλοβλέπει την περίπτωση της Μονακό ως επόμενο σταθμό της καριέρας του και όπως μεταδίδουν οι Γάλλοι απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί μία σπουδαία μεταγραφή -πρώτη ενόψει νέας σεζόν- για τους Μονεγάσκους.

Ο Λόιντ την φετινή σεζόν είχε 13.2 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ μέσο όρο με 34.7% στα τρίποντα σε 23 αγώνες στην EuroLeague.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς