18.7 C
Athens

ΘΥΡΑ 7: Ανάξιοι που δεν έχουν θέση στον Ολυμπιακό οι περισσότεροι παίκτες, η δική μας θέση είναι στο γήπεδο για τη φιέστα

Διαβάστε την πολυσήμαντη ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7 που τονίζει ότι οι περισσότεροι παίκτες αποδείχθηκαν ανάξιοι και θα φύγουν από τον Ολυμπιακό, κάνοντας παράλληλα προσκλητήριο για τη φιέστα της κατάκτησης του 47ου πρωταθλήματος

Με μια ανακοίνωση που τα κομβικά της σημεία είναι μεταφρασμένα σε αγγλικά και γαλλικά, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού χαρακτηρίζουν τους περισσότερους παίκτες «ανάξιους που θα φύγουν από την ομάδα», εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να μην επαναληφθούν τα φετινά λάθη.

Πάνω απ’ όλα όμως, η ΘΥΡΑ 7 κάνει… προσκλητήριο, υπενθυμίζοντας σε όλους πως σε αντίθεση με τους «μισθοφόρους που δεν έχουν θέση στον Ολυμπιακό», η θέση των οπαδών είναι στο γήπεδο και στη φιέστα για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά την πολυσήμαντη ανακοίνωση της ΘΥΡΑΣ 7:

«Οι περισσότεροι παίκτες είναι ανάξιοι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και θα φύγουν από την ομάδα!
Ελπίζουμε να μην επαναληφθούν τα φετινά λάθη!

Most players aren’t worthy of playing for Olympiakos and will leave the team. We hope that this year’s mistakes are not repeated.

La plupart des joueurs sont indignes de l’Olympiakos et quitteront l’équipe!
Nous espérons que les erreurs de cette année ne se reproduiront pas!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας είναι για 47η φορά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδος ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ μοναδικό και απλησίαστο!

Όμως πολλοί από τους μισθοφόρους που φοράνε την ΙΕΡΗ ερυθρόλευκη και ριγωτή, ειδικά τους τελευταίους μήνες, μετά από την ουσιαστική κατάκτηση του πρωταθλήματος, αποδείχτηκαν κατώτεροι των πάντα υψηλών απαιτήσεων και προσδοκιών όλης της ερυθρόλευκης οικογένειας!

Όλοι αυτοί που είναι πολλοί και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ικανοί ή αδιαφόρησαν, για την επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας, πέραν του πάντα ΒΑΣΙΚΟΥ και ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ στόχου τον οποίο και πέτυχαν την κατάκτηση δηλαδή του πρωταθλήματος!

Αυτοί λοιπόν, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ στον ΘΡΥΛΟ και είναι δεδομένο ότι ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ!

Το Σάββατο που μας έρχεται, η ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι στο γήπεδο να γιορτάσουμε ένα ακόμα πρωτάθλημα όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε!

Το πρωτάθλημα που γεμίζει με υπερηφάνεια τον λαό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αυτό που θέλουν σαν τρελοί να κατακτήσουν οι στερημένοι αντίπαλοι του!

47ο πρωτάθλημα και 3ο σερί με var και ξένους διαιτητές!

Ίσα με αυτά που έχει ο νάνος του βορρά σε όλη του την ιστορία και περισσότερα απ’ ότι έχει ο Ατιτλιακός Βοτανικού ή Τουρνουαϊκός τα τελευταία 26 χρόνια!!

Αναμένουμε την επόμενη χρονιά και περιμένουμε να διορθωθούνε όλα τα κακώς κείμενα ώστε να δημιουργηθεί ΚΑΙ ΠΑΛΙ μια ομάδα όπως αυτή της προηγούμενης τριετίας την οποία ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ και αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ακόμα και οι κομπλεξικοί εχθροί της».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς