17.6 C
Athens

Η Σάκκαρη πήρε εκδίκηση από την Γκοφ στη Ρώμη και πέρασε στους «8»!

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υπέταξε την Αμερικανίδα που πέρυσι την είχε αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Rome Masters και προκρίθηκε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Ονς Ζαμπέ

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει την πρόκρισή της στους «8» του Rome Masters και έδειξε έτοιμη να φτάσει ως το τέλος! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υπέταξε την Κόκο Γκοφ (νούμερο 15 της κατάταξης) με 6-4 και 7-5 και πήρε… ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό της από την Αμερικανίδα στον δεύτερο γύρο του ίδιου τουρνουά. Στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ονς Ζαμπέ με στόχο την πρόκριση στην 4άδα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που ανεβάζει ταχύτητα ενόψει Ρολάν Γκαρός έδειξε πολύ καλή εικόνα, συνεχίζει δίχως να έχει χάσει σετ και στο χώμα έκανε ακόμα μια καλή εμφάνιση. Στο πρώτο σετ παρότι έκανε μπρέικ νωρίς και είδε την Γκοφ να απαντά (2-2), φρόντισε όχι μόνο να κρατήσει το σέρβις της αλλά να φτάσει σε νέο μπρέικ και να κατακτήσει το σετ κερδίζοντας και την ψυχολογία με το μέρος της.

Η 18χρονη Αμερικανίδα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και παρά το μπρέικ της Σάκκαρη από το πρώτο γκέιμ στο δεύτερο σετ, έφτασε σε μπρέικ και πίεσε για να πετύχει δεύτερο. Αυτό το κατάφερε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που κράτησε το σέρβις της και έφτασε στη νίκη σε στρέιτ σετ δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς