23.2 C
Athens

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άλφρεντ Σρόιντερ

Νέος προπονητής του Άγιαξ και αντικαταστάτης του Έρικ Τεν Χαγκ είναι και με τη βούλα ο άλλοτε βοηθός του στους πρωταθλητές Ολλανδίας (2018-2019), Άλφρεντ Σρόιντερ! Ο Ολλανδός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με οψιόν επέκτασης για ακόμα έναν χρόνο.

Ο 49χρονος προπονητής εργάστηκε στην Χόφενχαϊμ και ακολούθως έγινε βοηθός του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα, μέχρι την απόλυση του τελευταίου, το περασμένο φθινόπωρο. Τον Ιανουάριο του 2022, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κλαμπ Μπριζ (22η αγωνιστική) και μέσα σε λίγους μήνες έβαλε… βόμβα στο βελγικό πρωτάθλημα!

https://athlosnews.gr/srointer-enas-en-dynamei-thavmatopoios-pairnei-ti-thesi-tou-ten-chagk-ston-agiax/

Εκείνο το διάστημα η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ φάνταζε σίγουρη πρωταθλήτρια, έχοντας πάρει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Η Μπριζ ήταν τρίτη στη βαθμολογία και κανείς δεν της έδινε πιθανότητες για τίτλο. Στη λήξη της κανονικής περιόδου η Μπριζ ήταν δεύτερη, πέντε βαθμούς πίσω από τη νεοφώτιστη πρωτοπόρο. Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε των πλέι οφ είναι στο +3 από τη Σεν Ζιλουάζ, την οποία νίκησε χθες για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, παίρνοντας και την ισοβαθμία. Με απλά λόγια, η Μπριζ του Σρόιντερ θέλει μια νίκη στα δυο επόμενα ματς (εκτός με Αντβέρπ και εντός με Άντερλεχτ) για να πάρει ένα απίθανο πρωτάθλημα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς