17.3 C
Athens

Γιουβέντους: Ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο Κιελίνι

Την -ειλημμένη εδώ και καιρό- απόφασή του να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, ανακοίνωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Λίγο μετά την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας από την Ίντερ, ο 37χρονος αμυντικός ανακοίνωσε πως ύστερα από 17 χρόνια με τη φανέλα της Γηραιάς Κυρίας ήρθε η ώρα να κάνει χώρο στους νεότερους: «Είμαι χαρούμενος που φεύγω φέτος, για να δώσω χώρο σε νεότερους. Είναι 100% επιλογή μου και είμαι χαρούμενος που το κάνω ενώ έχω τη δυνατότητα να αγωνίζομαι ακόμα σε τόσο υψηλό επίπεδο», είπε ο Κιελίνι, που θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής Ιταλίας στο παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή την 1η Ιουνίου στο Wembley.

Στο μακρύ διάστημα της παρουσίας του στο Τορίνο, ο αρχηγός της Γιουβέντους μετά την αποχώρηση του Μπουφόν κατέκτησε εννέα πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και πέντε Σούπερ Καπ, ενώ είναι ο τρίτος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας πίσω από τους Ντελ Πιέρο και Μπουφόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πάντως, ο Κιελίνι δεν αναμένεται να κρεμάσει ακόμα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, καθώς φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα του MLS για να συνεχίσει την καριέρα του στο αμερικανικό πρωτάθλημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς