20.9 C
Athens

Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι 1-5: Με ρεσιτάλ Ντε Μπρόινε ισοπέδωσε τους Λύκους (vid)

Ποιος να σταματήσει τη Μάντσεστερ Σίτι; Οι Πολίτες έκαναν μια… χαψιά τη Γουλβς που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για ευρωπαϊκό εισιτήριο διασύροντάς τη στο Μολινό με 5-1 και αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα σε πιθανή ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ όπου θα παίξει ρόλο η διαφορά τερμάτων.

Υπενθυμίζουμε πως η διαφορά της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα με τους Κόκκινους παραμένει στο +3 με δύο αγωνιστικές να παραμένουν.

Η βραδιά στο Μολινό ανήκε ξεκάθαρα στον Κέβιν Ντε Μπρόινε που σημείωσε καρέ τερμάτων από το 7′ ως το 60′ και ενώ στο 11′ ο Ντεντονκέρ είχε πλασάρει και ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1. Ο Στέρλινγκ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα σε μια βραδιά που ο Ζοσέ Σα θα θέλει να ξεχάσει…

Στις υπόλοιπες εξ αναβολής αναμετρήσεις, η Λέστερ επιβλήθηκε με 3-0 της υποβιβασμένης Νόριτς με δύο γκολ του Τζέιμι Βάρντι (σκόραρε μετά από δύο μήνες) και ένα του Μάντισον. Για τα Καναρίνια βασικός αγωνίστικε στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Δημήτρης Γιαννούλης ενώ στον πάγκο έμεινε ο Χρήστος Τζόλης.

Αν και υποβιβασμένη η Γουότφορντ άντεξε εντός έδρας και έμεινε στο 0-0 με την Έβερτον. Τα Ζαχαρωτά ήταν ανώτερα αλλά το γκολ δεν ήρθε. Ο βαθμός πάντως είναι πολύτιμος αφού παραμένουν στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και με ματς λιγότερο από τη Λιντς που γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Τσέλσι.

Η ομάδα του Τζέσι Μαρς δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στους Λονδρέζους που επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις σερί γκέλες. Το γρήγορο γκολ του Μάουντ στο 4′ και η αποβολή του Τζέιμς για τους γηπεδούχους στο 24′ απλοποίησε τα πράγματα για τους Μπλε που με υπέροχα γκολ των Πούλισιτς και Λουκάκου κλείδωσαν το τρίποντο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς