18 C
Athens

Ντιναμό – Ολυμπιακός 14-13: Ήττα στην Τιφλίδα με κακή εμφάνιση στο τελευταίο φετινό ευρωπαϊκό ματς (vid)

Πικρό αντίο στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του στη φετινή σεζόν είχε ο Ολυμπιακός που γνώρισε την ήττα με 14-13 στην Τιφλίδα από την Ντιναμό που είναι η ουραγός του ομίλου των Ερυθρολεύκων στο LEN Champions League.

Η αναμέτρηση δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για καμιά από τις δύο ομάδες και οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν μουδιασμένοι και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0.

Γρήγορα μέσα από την άμυνα τους και τη βελτιωμένη επιθετική λειτουργία τους ισορρόπησαν και μείωσαν στο γκολ, όμως η Ντιναμό ξαναπήρε τα ηνία και δίχως να δει ποτέ τον Ολυμπιακό να προηγείται (οι Ερυθρόλευκοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά σε 9-9 με τους Γκίλλα και Δερβίση) έφτασε στη νίκη με γκολ του Αντεϊσβίλι σχεδόν ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα.

Ο Σάριτς με 4 γκολ και ο Βάσιτς με 3 ήταν οι πρωταγωνιστές για τους Γεωργιανούς απέναντι στον Ολυμπιακό που είχε πρώτους σκόρερ τους Φιλίποβιτς, Γενηδουνιά και Δερβίση με 3 γκολ έκαστος.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-3, 5-3, 2-3, 3-4

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Στανόγεβιτς): Ραζμάτζε, Καβταράτζε, Μέσκι 1, Τζικτσιαρένκα, Μπιτάτζε 1, Γέλατσα 2, Αντεϊσβίλι 2, Σάριτς 4, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίτζε, Βάσιτς 3, Τκεσελασβίλι 1, Σουμπλάτζε

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς