19.7 C
Athens

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Κατάσκοποι» των Μ. Γιουνάιτεντ και Λέστερ θα παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι

Με σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λέστερ στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί το αποψινό (21:00) ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Με σκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λέστερ στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί το αποψινό (21:00) ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου αναμετριούνται στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ και με δεδομένο το ταλέντο που διαθέτουν στα ρόστερ τους έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, ανάμεσα τους και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» με τις Αλεπούδες, κατάσκοποι των οποίων θα δώσουν σήμερα το παρών στο φαληρικό στάδιο.

Βέβαια, η δράση τους κινείται γύρω από άκρα μυστικότητα δίχως να έχουν αποκαλυφθεί οι παίκτες τους οποίους θα τσεκάρουν. Αξίζει να αναφερθεί όμως ότι ο Αγκιμπού Καμαρά είναι ένα «πρότζεκτ» που οι Άγγλοι κοιτούν από κοντά, αφού σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα στο Νησί η Λίβερπουλ είχε στείλει άνθρωπό της στα Κόπα Άφρικα για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του άσου από τη Νέα Γουινέα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς