25.6 C
Athens

RISE: Aυτό είναι το πρώτο τρέιλερ της ταινίας της Disney για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Η πρώτη κινηματογραφική… γεύση για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι εδώ.

Η Disney κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Rise», που θα κάνει πρεμιέρα στις 24/6 στο Disney+. Η ταινία αφορά την οικογένεια του Γιάννη και το πόσο δύσκολα πέρασε, μέχρι ο «Greek Freak» να φτάσει στην κορυφή του NBA μαζί με τα αδέρφια του και τη μητέρα του, Βερόνικα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER

Ο ανερχόμενος Ούκε Αγκάντα θα υποδυθεί τον Γιάννη, με την Γετίντε Μπαντάκι να παίρνει τον ρόλο της μητέρας του και ο Ντάγιο Οκενίγι του πατέρα του.

Σκηνοθέτης θα είναι ο νιγηριανής καταγωγής Ακίν Ομοτότο, ενώ το σενάριο έγραψε ο Αμερικανός σεναριογράφος Αράς Αμέλ. Το κόστος της ξεπέρασε τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμηθείτε όσα είχε πει για το πρότζεκτ ο ίδιος ο Γιάννης τον περασμένο χρόνο:

«Η ταινία δεν θα είμαι μόνο για τη ζωή μου. Αλλά και για τους δικούς μου, για όσα πέρασαν προκειμένου να μας μεγαλώσουν για να γίνουμε αυτό που είμαστε. Τις θυσίες που έκαναν. Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια, αλλά ήταν δύσκολα. Έπρεπε να βοηθήσω, γιατί δεν είχαμε χρήματα. Οι αληθινοί ήρωες ήταν οι γονείς μου. Ο Λίαμ θα έχει να κάνει λιγότερα από εμένα στη ζωή του, αλλά οι παππούδες του, όπως και αυτοί της Μαράια, δούλεψαν σκληρά για να δώσουν μία ευκαιρία στον Λίαμ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς