17.2 C
Athens

Η βόμβα έσκασε: Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε τον Χάαλαντ!

Οι Πολίτες ανακοίνωσαν τη συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του 21χρονου Νορβηγού φορ, με το συνολικό ποσό για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή να αγγίζει τα 100.000.000 ευρώ

Η μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού είναι γεγονός! Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την κατ’ αρχήν συμφωνία της με την Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ που θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή των Πολιτών από την 1η Ιουλίου 2022.

Απομένουν τυπικές λεπτομέρειες στους όρους της μεταγραφής του ίδιου του ποδοσφαιριστή με τους Πολίτες, ενώ η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καταβάλλει το ποσό των 60.000.000 ευρώ στην Ντόρτμουντ (όσο είναι η ρήτρα του).

Βέβαια αυτό δεν θα είναι το συνολικό ποσό της μεταγραφής: Το ποσό θα ανέλθει στα 100.000.000 ευρώ με το μπόνους μεταγραφής και με τις ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή που αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας που θα του αποφέρει περί τις 400.000 λίρες την εβδομάδα!

Ο Χάαλαντ αποτέλεσε διακαή πόθο όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εκείνη που εδώ και καιρό μπήκε πιο ζεστά στο κυνήγι της απόκτησής του και μπόρεσε να τον κάνει δικό της.

Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος Νορβηγός στράικερ έχει σημειώσει 28 γκολ και έχει μοιράσει 8 ασίστ σε συνολικά 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς