19.7 C
Athens

Super League: Ο Ισραηλινός Ραϊνσράιμπερ στο ντέρμπι «αιωνίων», Μπριχ στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Άρης

Ο Ισραηλινός elite διαιτητής της UEFA Ρόι Ραϊνσράιμπερ θα σφυρίξει το τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» της σεζόν, ενώ ο Κλάτενμπεργκ αποφάσισε να ορίσει έναν από τους καλύτερους διαιτητές της Ευρώπης ξανά σε ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης

Όπως γράφτηκε από χθες στον ισραηλινό Τύπο και επιβεβαιώνεται σήμερα (10/5) από την ΚΕΔ ο 40χρονος Ισραηλινός διαιτητής Ρόι Ραϊνσράιμπερ είναι ο εκλεκτός του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για να διευθύνει το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό το βράδυ της Τετάρτης (11/5, 21:00) στα πλαίσια της κρίσιμης 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Ο Ισραηλινός ρέφερι ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA και αυτή θα είναι η τρίτη φορά που έρχεται για το καθήκον στη χώρα μας. Είχαν προηγηθεί οι διαιτησίες του σε δύο ματς του Άρη, απέναντι στον Ολυμπιακό πέρυσι στα πλέι οφ (1-1) αλλά και στη φετινή βαριά ήττα των Κίτρινων από τον ΠΑΣ με 5-0.

Παράλληλα, στην Τούμπα για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη (11/5, 18:30) θα βρεθεί -για δεύτερη φορά φέτος σε μεταξύ τους παιχνίδι- ο πολύπειρος Γερμανός Φέλιξ Μπριχ, ενώ το ΑΕΚ – ΠΑΣ θα σφυρίξει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Στο VAR για την αναμέτρηση στο Φάληρο ορίστηκε ο συμπατριώτης του Ραϊνσράιμπερ,
Άντλερ Ζιβ. Το ντέρμπι της Τούμπας θα ελέγχει από το δωμάτιο του Video Assistant Referee ο Γερμανός Τίμο Ζεράχ, ενώ ξένος (Σρτζαν Γιοβάνοβιτς) θα είναι και ο VARιστας στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς