20.8 C
Athens

Μπακς – Σέλτικς 108-116: Ο Γιάννης πάλεψε αλλά οι Κέλτες απάντησαν στα μπρέικ και έφεραν τα πάνω-κάτω στη σειρά!

Με τους Χόρφορντ και Τέιτουμ σε μεγάλη βραδιά οι Σέλτικς απάντησαν στο μπρέικ των Μπακς από τα πρώτα ματς στη Βοστώνη κι επιστρέφουν τη σειρά των ημιτελικών στην έδρα τους για ένα απίστευτα αμφίρροπο φινάλε

Με τους Χόρφορντ και Τέιτουμ σε μεγάλη βραδιά οι Σέλτικς απάντησαν στο μπρέικ των Μπακς από τα πρώτα ματς στη Βοστώνη κι επιστρέφουν τη σειρά των ημιτελικών στην έδρα τους για ένα απίστευτα αμφίρροπο φινάλε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα έκανε για άλλη μία βραδιά όλα σωστά αλλά δεν είχε τις κατάλληλες βοήθειες από Χόλιντεϊ και Λόπες με τα Ελάφια να πληρώνουν ακριβά για άλλη μία φορά την σημαντική απουσία του Κρις Μίντλετον.

Οι Σέλτικς είχαν 16/19 σουτ στο τέταρτο 12λεπτο, με τον Χόρφορντ να πετυχαίνει 6/6 και τον Τέιτουμ 5/6, σε ένα σημείο που οι δυο τους έμοιαζαν και ήταν ασταμάτητοι.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 34 πόντους, μάζεψε 18 ριμπάουντ και μοίρασε πέντε ασίστ, αλλά αυτή τη φορά δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Μπακς στη νίκη, αφού αφενός πήρε μικρή βοήθεια από τους υπόλοιπους, αφετέρου η άμυνα «πρόδωσε» ξανά τους πρωταθλητές στο κρίσιμο τέταρτο 12λεπτο.

Ο Τέιτουμ τέλειωσε το ματς με 11/24 σουτ και 13 ριμπάουντ. Ο Τζέιλεν Μπράουν έβαλε 18, όσους κι ο Μάρκους Σμαρτ που μοίρασε και οκτώ τελικές πάσες, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε, τουλάχιστον από την αρχή του τρίτου 12λεπτου ότι δεν γίνεται να χαθεί από πλευρά της Βοστώνης.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Πλέον, το σκηνικό της σειράς μεταφέρεται ξανά στην έδρα των Κελτών και θα κριθεί από το αν οι Μπακς κατορθώσουν να επιδείξουν ξανά το μέταλλο του πρωταθλητή από την περσινή χρονιά και με μπροστάρη τον Αντετοκούνμπο αντέξουν και βρουν τουλάχιστον άλλο ένα μπρέικ ώστε να έχουν το κρίσιμο game 7 στο σπίτι τους…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς