14.3 C
Athens

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την δολοφονία του Πέιν: Στα χέρια των Αρχών ο κατηγορούμενος

Δυστυχώς, οι αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για ψυχρή δολοφονία του Αμερικανού παίκτη σε προάστιο της Φλόριντα επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο μέσω της Αστυνομίας, που στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος που πυροβόλησε τον Πέιν βρίσκεται ήδη υπό κράτηση

Σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Έντριεν Πέιν, πρώην άσου των Τίμπεργλουλβς και Μάτζικ στο NBA, που είχε αγωνιστεί και στη χώρα μας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (2018-2019).

Δυστυχώς, οι αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για ψυχρή δολοφονία του Αμερικανού παίκτη σε προάστιο της Φλόριντα επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο μέσω της αμερικάνικης Αστυνομίας, που στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος που πυροβόλησε τον Πέιν βρίσκεται ήδη υπό κράτηση.

Αναλυτικά:

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Ο Πέιν στα περίπου 13 χρόνια καριέρας του αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στην Γαλλία με αυτή της Βιλερμπάν και στο NBA με τους Ορλάντο Μάτζικ, τους Χοκς και τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στο Κατάρ με τα χρώματα της Αλ Σαντ των Βασίλη Μπρατσιάκου και Ζήση Σαρικόπουλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς