12.5 C
Athens

Συγκλονισμένη από τον θάνατο του Πέιν και η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του»

Μετά το συλλυπητήριο post της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σειρά πήρε και η οικογένεια του Ολυμπιακού που δήλωσε συντετριμμένη από τη συγκεκριμένη τραγική είδηση και έστειλε ευχές συμπόνιας και συμπαράστασης στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντα αθλητή, ο οποίος ήταν μόλις 31 ετών

Ο Είντριαν Πέιν έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς προς το μέρος του σε προάστιο της Φλόριντα, με την είδηση του ξαφνικού χαμού του να σκορπάει θλίψει στο παγκόσμιο μπάσκετ, συμπεριλαμβανομένου και της χώρας μας αφού ο Αμερικανός σέντερ είχε αγωνιστεί το 2018 και το 2019 στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

https://athlosnews.gr/sokaroun-oi-protes-plirofories-gia-ton-thanato-tou-pein-dolofonithike-en-psychro-sto-orlanto/

Μετά το συλλυπητήριο post της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σειρά πήρε και η οικογένεια του Ολυμπιακού που δήλωσε συντετριμμένη από τη συγκεκριμένη τραγική είδηση και έστειλε ευχές συμπόνιας και συμπαράστασης στην οικογένεια και τους φίλους του εκλιπόντα αθλητή, ο οποίος ήταν μόλις 31 ετών!

«Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα των τραγικών νέων, σχετικά με τον θάνατο του Έντριεν Πέιν. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω των social media οι Πειραιώτες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς