24.6 C
Athens

Οι Μεξικανοί επιμένουν να παρουσιάζουν τον Τσιτσαρίτο ως μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ

Τη στιγμή που ο Τσιτσαρίτο Ερνάντεζ έχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στο MLS στην ηλικία των 33 ετών και αποτελεί βασικό γρανάζι και πρώτο σκόρερ της ομάδας των Λος Άντζελες Γκάλαξι, τα μεξικανικά Μέσα επιμένουν να κάνουν λόγο για μεταγραφικό «φλερτ» της ΑΕΚ με τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελέω της έλευσης του Ματίας Αλμέιδα στα Σπάτα.

Μάλιστα, οι Μεξικανοί δεν σταματάνε εκεί και αναφέρουν πως είναι πιθανό ο Αλμέιδα, μαζί με τον Τσιτσαρίτο, να ζητήσει «πακέτο» και τον συμπατριώτη του Χαβιέρ Λόπες, του οποίο το συμβόλαιο με την Σαν Χοσέ στην Αμερική ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Ο Αλμέιδα έφθασε πρόσφατα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ως προπονητής της ΑΕΚ και έχει ζητήσει την υπογραφή του Μεξικανού μέσου, αλλά και του Τσιτσαρίτο.

Ο κορυφαίος σκόρερ της εθνικής του Μεξικού έχει συμβόλαιο με τους LA Galaxy και είναι ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του MLS, ωστόσο, ο Αλμέιδα ζήτησε από την ελληνική ομάδα να τον αγοράσει. Εκεί μπορεί να συναντήσει και τον Λόπες», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ακραίο σενάριο των Μεξικανών, το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της Ένωσης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς