24.6 C
Athens

Ο Κλάτενμπεργκ δημοσίευσε εμετικό μήνυμα που του «ευχήθηκε» θάνατο σε εκείνον, τη γυναίκα του και τα παιδιά του (pic)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έβγαλε στη σέντρα έναν ψευτοπαλικαρά του πληκτρολογίου που του ευχήθηκε «αργό και βασανιστικό» σε εκείνον και την οικογένειά του

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν είναι και ο πιο… δημοφιλής άνθρωπος στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού η θέση του είναι τέτοια που κάθε Κυριακή συγκεντρώνει τα πυρά όσων ομάδων θεωρούν ότι αδικήθηκαν από τη διαιτησία.

Το να μην είσαι συμπαθής σε κάποιους βεβαίως είναι άλλο και εντελώς άλλο το να σου στέλνουν μηνύματα σαν το εμετικό που έβγαλε στη φόρα ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν «νεαρό από την Κρήτη».

Το FWS δημοσιεύει το screenshot ακριβώς όπως ανέβηκε στον λογαριασμό του Μαρκ Κλάτενμπεργκ: 

«Σου εύχομαι αργό και βασανιστικό θάνατο… γ… τη μάνα σου και εύχομαι να πεθάνουν η γυναίκα και τα παιδιά σου. Θα σου σπάσουμε τα γόνατα, να το θυμάσαι. Χρειάζομαι περισσότερα από 60 λεπτά όταν γ… τη μάνα σου. Εύχομαι αργό θάνατο σε σένα και στην οικογένειά σου»

Μαρκ Κλάτενμπεργκ απειλές Instagram

Ο Άγγλος ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία με το σχόλιο «Ήταν πολύ όμορφο να λάβω αυτό από έναν νεαρό άντρα από την Κρήτη. Ας ελπίζουμε να είναι περήφανος για τον εαυτό του», βγάζοντας στη σέντρα τον ψευτοπαλικαρά του πληκτρολογίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς