18.7 C
Athens

Μπέκαμ: Θα γίνουν αλλαγές, ελπίζουμε ο Κριστιάνο να μείνει για ένα-δυο χρόνια ακόμα

Στο Grand Prix του Μαϊάμι βρέθηκε την Κυριακή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, όπου ρωτήθηκε για τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα.

«Πρέπει να γίνουν αλλαγές, είναι ένα σκληρό τέλος για αυτή τη σεζόν. Αλλά είναι το τέλος της σεζόν και είμαι σίγουρος ότι πολλοί οπαδοί είναι ευγνώμονες για αυτό. Ήταν μια δύσκολη χρονιά γεμάτη σκαμπανεβάσματα, ωστόσο οι θέσεις στο γήπεδο εξακολουθούν να είναι γεμάτες, οι οπαδοί συνεχίζουν να πιστεύουν στην ομάδα και να την υποστηρίζουν, γιατί αυτό κάνουν οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που πέρασαν τόσο δύσκολα τα τελευταία χρόνια και παρόλα αυτά οι φίλοι της να εξακολουθούν να γεμίζουν το γήπεδο. Αυτό λέει πολλά για τον σύλλογο και τους οπαδούς του», είπε ο Μπέκαμ αναφερόμενος στο τέλος της κάκιστης σεζόν για τους Κόκκινους Διαβόλους, ενώ τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Πορτογάλου σταρ στο Ολντ Τράφορντ.

«Ο Κριστιάνο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της τελευταίας 15ετίας μαζί με τον Μέσι. Το να μείνει στην ομάδα είναι σημαντικό για τους οπαδούς, αλλά και για τον ίδιο. Εξακολουθεί να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθέναν, να σκοράρει και να δημιουργεί. Στην ηλικία του, το να κάνει κάποιος αυτά τα πράγματα είναι απίστευτο. Ελπίζω να συνεχίσει και να μείνει για ένα-δυο χρόνια ακόμα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς