24 C
Athens

Ο Κρις Πολ έδωσε… ραντεβού με 16χρονο οπαδό που έσπρωξε την οικογένειά του

Η χθεσινή βραδιά δε θα καταγραφεί ως η καλύτερη στην καριέρα του Κρις Πολ. Ήταν η ήττα από τους Μάβερικς στο Game 4 των ημιτελικών της Δύσης, μαζί με την αποβολή του λόγω φάουλ στην 4η περίοδο, ήρθε κι έδεσε εξαιτίας του επεισοδίου στην εξέδρα, που είχε στόχο την οικογένειά του.

Ένας οπαδός του Ντάλας, ο οποίος στις εικόνες μοιάζει ανήλικος, φέρεται να έσπρωξε την οικογένεια του παίκτη των Σανς, ενώσω καθόταν πίσω από τον πάγκο των Μάβερικς. Η μητέρα του Πολ, η γυναίκα του και τα δύο του παιδιά κατήγγειλαν επίθεση, λέγοντας μάλιστα πως ένιωσαν ανασφαλείς μετά το περιστατικό, με αποτέλεσμα ο υπαίτιος να απομακρυνθεί από τις εξέδρες.

Την ώρα της αποχώρησής του, ο Κρις Πολ φρόντισε να του… δώσει ραντεβού εκτός γηπέδου. «Θα τα πούμε μετά», φαίνεται να λέει στον νεαρό οπαδό του Ντάλας. Οι αντιδράσεις του συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα στο Twitter, όπου τα έβαλε με τη Λίγκα: «Θέλετε να τιμωρείτε τους παίκτες όταν πουν κάτι στους οπαδούς, αλλά αυτοί μπορούν να απλώνουν τα χέρια τους στις οικογένειές μας. Γ@@@ το αυτό!».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς