14.4 C
Athens

Βέροια – Λεβαδειακός 0-1: Τεράστιο «διπλό» και πρώτο βήμα των Βοιωτών για επιστροφή στη Super League (vid)

Ο Λεβαδειακός έκανε το πρώτο βήμα για την επιστροφή του στη Super League μετά από τρία χρόνια απουσίας! Οι Βοιωτοί πήραν τεράστια νίκη στη Βέροια απέναντι στην ομώνυμη ομάδα στον πρώτο αγώνα μπαράζ των δύο ομάδων με φόντο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία (0-1) και διατηρούν σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Σημειώνεται πως το εκτός έδρας γκολ δεν μετρά στους αγώνες μπαράζ της Super League 2, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Κυριακή (15/5) στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς. Η ομάδα που δεν θα εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο θα δώσει διπλούς αγώνες μπαράζ με τη Λαμία.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν πιο διαβασμένη και έκλεισε καλά τους χώρους ποντάροντας στις κόντρα επιθέσεις που μπορούσε να βγάλει με Μυτίδη και Πολέτο. Ο πρώτος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για τους αμυντικούς της Βέροιας στο πρώτο μέρος και η συνεργασία των δύο απέδωσε καρπούς αφού στο 58′ ο Μυτίδης έβγαλε με κάθετη πάσα τετ α τετ τον Βραζιλιάνο και εκείνος με πλασέ έγραψε το 0-1.

Ο Πασάς μπόρεσε μόλις μια φορά στο δεύτερο μέρος να φανεί απειλητικός αλλά ο Μάρκοβιτς φρόντισε στο 69′ να τον σταματήσει με μεγάλη επέμβαση από πλάγια θέση.

Ο Λεβαδειακός οχυρώθηκε στην περιοχή του και έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση με τον Βελλίδη να σταματά τον Συμελίδη και να διατηρεί το 0-1 που αποτέλεσε την πρώτη νίκη των Βοιωτών στην Ημαθία μετά το 2013!

BΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Κάτσε, Πασάς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ, Μεχία, Νίλι, Πολέτο, Βήχος, Μυτίδης, Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς