24.6 C
Athens

ΟΦΗ – Αστέρας 1-0: Φαβορί για την πρώτη θέση των πλέι άουτ οι Κρητικοί (vid)

Ο ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης είναι οι δύο ομάδες που παίζουν για να… παίζουν στη διαδικασία των πλέι άουτ και ο μοναδικός στόχος είναι αυτός της 7ης θέσης (πρώτης των πλέι άουτ).

Οι Κρητικοί υποδέχθηκαν τον Αστέρα στο Ηράκλειο και πήραν τη νίκη με 1-0 για να ανέβουν στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια όχι μόνο σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στους Αρκάδες μετά από τον Σεπτέμβριο του 2019 αλλά πήρε και τη νίκη όπως και τότε που ήταν και η τελευταία του στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά στο δεύτερο μέρος και ο Αστέρας έφτασε πιο κοντά στο γκολ παρότι στο τέλος αυτός που το βρήκε ήταν ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί σκόραραν σε μια φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, με τον Τοράλ να σταματιέται από τον Παπαδόπουλο και στη συνέχεια τον Φελίπε με διπλή προσπάθεια να καταφέρνει να βρει δίχτυα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είχε ευκαιρίες με τον Ριέρα αλλά δεν κατόρθωσε να τις αξιοποιήσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παρέμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο σερί ματς στις έξι αναμετρήσεις των πλέι άουτ. Αντίθετα, ο ΟΦΗ πήρε δεύτερη νίκη στη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος και πλέον είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρώτη θέση της διαδικασίας.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Νέιρα (71′ Κοροβέσης), Καμάου (59′ Μπουζούκης), Βούρος, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης (59′ Τοράλ), Στάικος (58′ Ντε Γκουζμάν), Φελίπε (84′ Ντουρμισάι), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία (78′ Καρμόνα), Ατιένθα, Χριστόπουλος, Άλβαρες, Κανελλόπουλος (57′ Ιγκλέσιας), Σόνι, Μουνάφο, Μπαράλες, Σίτο  (90′ Μιχόπουλος), Ριέρα (78′ Καπίγια)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς