20.9 C
Athens

Τζολάκης: Ελπίζω να μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής, στόχος μου η συνεχής εξέλιξη

Ο νεαρός κίπερ των Πειραιωτών ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη τόνισε την επιθυμία του να του δοθεί ξανά μία ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκινήσει βασικός, ενώ ξεκαθάρισε πως προσωπικός του στόχος είναι η συνεχής πρόοδος μέσω των προπονήσεων

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (21:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ και θέλει νίκη γοήτρου, αφού πλέον δεν υπάρχει το βαθμολογικό κίνητρο.

Οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με αρκετές αλλαγές και εκπλήξεις στην αποστολή, αφήνοντας εκτός 9 βασικούς τους παίκτες είτε για λόγους τραυματισμού, είτε για ξεκούραση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες της Β’ ομάδας, που μάλιστα είχε εμπιστευθεί και στην αρχή της σεζόν, όπως για παράδειγμα ο Κώστας Τζολάκης.

Ο νεαρός κίπερ των Πειραιωτών ενόψει της σημερινής αναμέτρησης στη Θεσσαλονίκη τόνισε την επιθυμία του να του δοθεί ξανά μία ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκινήσει βασικός, ενώ ξεκαθάρισε πως προσωπικός του στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη μέσω των προπονήσεων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τζολάκης στην κάμερα της NOVA:

«Πρώτα να πούμε συγχαρητήρια στην ομάδα, που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Εννοείται πως θέλω να αγωνιστώ και εγώ. Ελπίζω να μου δώσει την ευκαιρία ο προπονητής και να αγωνιστώ σήμερα.

Νομίζω ήταν μια καλή σεζόν. Είχα τα παιχνίδια στη β’ ομάδα, έπαιξα κάποια παιχνίδια και με την πρώτη ομάδα. Ο στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και δεν σταματάω τη δουλειά.

Είναι ανταγωνιστικά τα παιχνίδια στα playoffs. Και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Όποιους επιλέξει ο προπονητής μας να αγωνιστούν γιατί ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως που τώρα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς