21.4 C
Athens

Ο Μουρίνιο ρίχνει κλεφτές ματιές στον Τσιμίκα, αλλά η Λίβερπουλ έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει εντυπωσιαστεί από την εξέλιξη και την φετινή πορεία του Τσιμίκα στον Άνφιλντ και όπως μεταδίδει το ιταλικό δίκτυο «CalcioMercato» έχει εκφράσει ήδη το μεταγραφικό του «θέλω» για την απόκτηση του

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Λίβερπουλ στην Αγγλία και όπως είναι λογικό όλα τα φώτα στρέφονται πάνω του, αφού δεν είναι οι λίγες οι ευρωπαϊκές δυνάμεις που έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ανάμεσα σε αυτές φέρεται να είναι και η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει εντυπωσιαστεί από την εξέλιξη και την φετινή πορεία του Τσιμίκα στον Άνφιλντ και όπως μεταδίδει το ιταλικό δίκτυο «CalcioMercato» έχει εκφράσει ήδη το μεταγραφικό του «θέλω» για την απόκτηση του Έλληνα μπακ προς τη διοίκηση των Ρωμαίων.

Βέβαια, άπαντες λογαριάζουν χωρίς τη Λίβερπουλ, που έχει ξεκαθαρίσει από τις αρχές Γενάρη μέσω του Κλοπ ότι «Kostas is not for sale». Θυμίζουμε ότι ο Τσιμίκας δεσμεύεται με συμβόλαιο στους Ρεντς έως και το καλοκαίρι του 2025 και μετά τις φετινές του επιδόσεις με τις 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις δεν γίνεται ούτε λόγος για την παραχώρησή του, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, όπως εξεταζόταν για ένα διάστημα πέρυσι τέτοιο καιρό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς