15 C
Athens

Κλοπ: Ας μην συμπεριφερόμαστε σαν να πρόκειται για κηδεία

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Τότεναμ στο Άνφιλντ και είδε τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League να εξανεμίζονται, ωστόσο σύμφωνα με τον προπονητή των Ρεντς, Γιούργκεν Κλοπ αυτός δεν είναι λόγος για να επικρατήσει κλίμα… κηδείας στις τάξεις της ομάδας, που έχει μπροστά της άλλες 2 διοργανώσεις να διεκδικήσει. Αυτές του Λιγκ Καπ Αγγλίας και του Champions League, όπου θα αγωνιστεί στον τελικό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά ούτε τόσο λυπημένος, όπως και οι παίκτες και είναι αυτή τη στιγμή η δουλειά μου να εξηγήσω γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο», είπε αρχικά ο Κλοπ.

«Πρώτα και κύρια πρέπει να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν να πρόκειται για κηδεία», πρόσθεσε.

«Εξακολουθούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο και τέτοια πράγματα μπορούν να συμβούν. Στη ζωή μου συνέβησαν πολύ χειρότερα πράγματα και είμαι ακόμα εδώ. Όταν παίζεις με κορυφαίες ομάδες, χρειάζεσαι τύχη στις καθοριστικές στιγμές. Γι’ αυτό είναι τόσο δύσκολο. Γι’ αυτό η κατάκτηση των τεσσάρων τίτλων είναι τόσο απίθανο, υπάρχει λόγος που κανείς δεν το έχει κάνει σε αυτή τη χώρα. θα συνεχίσουμε.

Η νοοτροπία μας ήταν απίστευτη. Αλλά αντιμετωπίσαμε ένα στημένο αντίπαλο για αντεπιθέσεις με μια ολόκληρη εβδομάδα προετοιμασίας, το αποδεχόμαστε και είναι ισοπαλία. Θα συνεχίσουμε, δεν κουράζομαι», πρόσθεσε, ενώ αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει την κούραση ως δικαιολογία και παραδέχτηκε ότι δεν περιμένει να έχει απώλειες η Μάντσεστερ Σίτι απόψε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς