16.9 C
Athens

Μπακς – Σέλτικς 103-101: Γιάννης και Χόλιντεϊ έκριναν το «θρίλερ» του Μιλγουόκι (vid)

Οι Μπακς με μεγάλους πρωταγωνιστές τον «40άρη» Γιάννη και τον καθοριστικό Χόλιντεϊ πήραν με αγχωτικό τρόπο το game 3 της σειράς με τους Σέλτικς κάνοντας το 2-1 στην έδρα τους με φόντο τους τελικούς της Ανατολής

Πλέον, έχουμε στερέψει από λόγια και επίθετα. Ό,τι και να γράψεις για αυτόν τον Γιάννη θα φαντάζει λίγο μπροστά στην ποιότητα και το μεγαλείο του.

Οι Μπακς με μεγάλους πρωταγωνιστές τον «40άρη» Γιάννη και τον καθοριστικό Χόλιντεϊ πήραν με αγχωτικό τρόπο το game 3 της σειράς με τους Σέλτικς κάνοντας το 2-1 στην έδρα τους και πλέον έχουν την ευκαιρία να πάρουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μέσα στο Μιλγουόκι.

Με το σκορ να φανερώνει την έκταση του… θρίλερ, η ομάδα του Μπουντενχόζλερ στάθηκε τυχερή στο φινάλε, έβαλε τα μεγάλα σουτ με Γιάννη και Χόλιντεϊ για να φτάσει στην τελευταία επίθεση να δει τον Σμαρτ να αστοχεί επίτηδες στη βολή και τη Βοστόνη να χάνει το τελευταίο σουτ (ως εκπρόθεσμο) για ελάχιστα δευτερόλεπτα!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν τρομερός ξανά, γεμίζοντας τη στατιστική του με 42 πόντους (16/30 σουτ), 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 μπλοκ και 2 κλεψίματα, ενώ μεγάλο ματς έκανε και ο Χόλιντεϊ με 25 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα.

Από τους Κέλτες που είχαν σε κακή βραδιά τον Τέιτουμ (10 πόντους με 4/19 σουτ) ξεχώρισαν ο Μπράουν με 27 πόντους (16 στην τέταρτη περίοδο), 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ και ο Χόρφορντ με 22 πόντους (4/6 τρίποντα), 16 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 μπλοκ.

Πλέον η σειρά με το 2-1 υπέρ των Μπακς συνεχίζεται τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/5, 02:00) ξανά στο Μιλγουόκι σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει κι τα πάντα για το εισιτήριο του τελικού στην Ανατολή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς