19.3 C
Athens

Παναιτωλικός – Βόλος 0-0: Ματσάρα που έλειψε μόνο το γκολ (vid)

Παναιτωλικός και Βόλος έμειναν στο 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο του Αγρινίου, σε μια αναμέτρηση με πάρα πολλές φάσεις που το γκολ όμως δεν ήρθε. Οι δύο ομάδες έμειναν ισόβαθμες με 37 βαθμούς.

Οι Αγρινιώτες ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος απέναντι σε έναν Βόλο που παρατάχθηκε με 15 παίκτες (έχουν λυθεί μπόλικα συμβόλαια πριν το φινάλε της σεζόν) αλλά ήταν άκρως ανταγωνιστικός στο δεύτερο. Στο πρώτο ο Κλέιμαν σταμάτησε τρεις φορές τον Νίκο Βέργο που έχασε σπουδαίες ευκαιρίες, με τον Βόλο να μην έχει απάντηση και καθαρές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ο Μπαριέντος και ο Άλχο ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν την επιθετική δραστηριότητα των φιλοξενούμενων, με τον Ανέστη όμως να μην αισθάνεται τη μεγάλη απειλή. Ο Παναιτωλικός κράτησε ξανά την μπάλα και δημιούργησε ευκαιρίες δίχως να έρθει το γκολ με το οποίο φλέρταρε ο Ντουάρτε με σέντρα-σουτ στο τέλος αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (80΄ Λούι), Λάρσον, Αντούνες, Περέιρα, Φλόρες, Μάρτενσον (86΄ Μπαρμπόσα), Ντουάρτε, Μόρσεϊ (60΄ Νταγκό), Μπελεβώνης (61΄ Καρέλης), Βέργος.

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Σιέλης, Τριανταφύλλου (63΄ Ριένστρα), Γκουλέν, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεταξάς (83΄ Λογαράς), Φαν Βέερτ, Φερνάντες, Ροσέρο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς