23.3 C
Athens

Χάντμπολ Ανδρών: Τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για τον δεύτερο τελικό με την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός έκανε τεράστιο μπρέικ κόντρα σε όλα στο κλειστό της Κανήθου στη Χαλκίδα κόντρα στην ΑΕΚ και την Τρίτη θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και μπροστά στον κόσμο του να πανηγυρίσει δεύτερη νίκη για να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών της Handball Premier και να βρεθεί μια ανάσα από τον τίτλο.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός γνωστοποίησε τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για τη δεύτερη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο με τυπικά γηπεδούχους τους Ερυθρόλευκους που θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους!

Η ανακοίνωση αναφέρει: «O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου τελικού της Handball Premier, με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης» στη Χαλκίδα (Τρίτη 10/5, 19:15), ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται τη Δευτέρα (9/5, 10:00-18:00) και την Τρίτη (10/5, 10:00-15:00) από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) και στη συνέχεια, από το κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης» έως την έναρξη του αγώνα.

Γενική είσοδος: 5€

*Ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου με την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2021-22».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς