18.2 C
Athens

Η Νότιγχαμ τερμάτισε 4η και έπεσε πάνω στη Σέφιλντ στα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου

Οι Κόκκινοι έχασαν μέσα από τα χέρια τους τη νίκη στην έδρα της Χαλ και θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Γουέμπλεϊ - Χάντερσφιλντ και Λούτον θα τεθούν αντιμέτωπες στο άλλο ζευγάρι

Αντιμέτωπη με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα τεθεί η Νότιγχαμ Φόρεστ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου και θα επιδιώξει να προκριθεί στον τελικό που θα τη φέρει απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Χάντερσφιλντ – Λούτον.

Οι Κόκκινοι τερμάτισαν στην 4η θέση της κανονικής περιόδου της Τσάμπιονσιπ καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) με τη Χαλ εκτός έδρας σε μια αναμέτρηση που ο Στιβ Κούπερ ξεκούρασε αρκετούς βασικούς. Η ομάδα του κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις που αξιοποίησε ο Τζόνσον, ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ του Λιούις-Πότερ στο 95′ (!) και απέσπασαν την ισοπαλία.

Η Χάντερσιφλντ που πριν την έναρξη της τελευταίας αγωνιστικής ήταν ισόβαθμη με τη Νότιγχαμ καθάρισε εύκολα με 2-0 την Μπρίστολ και άρπαξε την 3η θέση την τελευταία στιγμή για να τεθεί αντιμέτωπη με τη Λούτον.

Σημειώνεται πως τη φετινή σεζόν η Νότιγχαμ έχει δύο ισοπαλίες με τη Σέφιλντ (εντός και εκτός έδρας με 1-1). Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Σίτι Γκράουντ στις 14 Μαΐου και ο επαναληπτικός στην έδρα της Σέφιλντ στις 17 του ίδιου μήνα.

Οι νικητές των διπλών αναμετρήσεων στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ ανόδου θα τεθούν αντιμέτωποι σε μονό ματς στο Γουέμπλεϊ στις 29 Μαΐου με φόντο το εισιτήριο για την Premier League που έχουν ήδη εξασφαλίσει Φούλαμ και Μπόρνμουθ. Η τρίτη ομάδα που θα πάρει την άνοδο θα είναι και αυτή που θα πάρει το αστρονομικό ποσό των 200.000.000 ευρώ!

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΟΦ ΑΝΟΔΟΥ

Χάντερσφιλντ – Λούτον

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς