12 C
Athens

Ολυμπιακός: Απολαυστικό Instagram live του ΜακΚίσικ παρέα με τις ευρωκούπες του ’97 και του ’13 (vid)

Ο Αμερικανός άσος των Ερυθρολεύκων ανέλαβε το Instagram Live της ΚΑΕ Ολυμπιακός σήμερα (7/5) και μέσω του επίσημου λογαριασμού της Euroleague στέλνει μήνυμα... τίτλου ποζάροντας με τις ευρωπαϊκές κούπες του 1997 και του 2013

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει για το Final Four στο Βελιγράδι και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κινούνται στους ρυθμούς της μεγάλης γιορτής του ευρωπαϊκού μπάσκετ, κάνοντας όνειρα για το 4ο ευρωπαϊκό αστέρι στην ιστορία του Θρύλου!

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι ο άνθρωπος που πήρε από το χέρι τους Πειραιώτες στα δύσκολα και κρίσιμα σημεία της δεύτερης περιόδου στο game 5 με τη Μονακό και αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα «πειραχτήρια» στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, εκεί όπου δεν χάνει ποτέ το χαμόγελό του.

Ο Αμερικανός άσος των Ερυθρολεύκων ανέλαβε το Instagram Live της ΚΑΕ Ολυμπιακός σήμερα (7/5) και μέσω του επίσημου λογαριασμού της Euroleague στο Instagram στέλνει μήνυμα… τίτλου ποζάροντας με τις ευρωπαϊκές κούπες του 1997 και του 2013, δεχόμενος παράλληλα τα πειράγματα αλλά και τις μπασκετικές προκλήσεις των συμπαικτών του κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς