17.6 C
Athens

Ο Ερυθρός Αστέρας χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Ραντζέλοβιτς

Υπενθυμίζεται ότι ο Ραντζέλοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τον Ολυμπιακό και το πιθανότερο σενάριο είναι να δοθεί ξανά δανεικός, αυτή τη φορά με οψιόν αγοράς από τους Σέρβους, σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδουν στη γείτονα χώρα

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρόνια με τη Λεγανιές στην Ισπανία και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα ομάδων της Ευρώπης για το μέλλον του από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Σέρβος εξτρέμ πρόκειται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό σε δύο μήνες από σήμερα μετά τον δανεισμό του στην ομάδα της La Liga 2, ωστόσο σύμφωνα με τους Σέρβους δεν αναμένεται να παραμείνει για καιρό στον Ρέντη.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και όπως μεταδίδουν τα Μέσα στη Σερβία οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών αλλά και με τον Ολυμπιακό βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Ραντζέλοβιτς δεδομένα θα δοκιμαστεί ξανά από τον Πέδρο Μαρτίνς, με δεδομένο ότι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με 5 γκολ και 3 ασίστ στη Λεγανιές και πλέον μένει να φανεί αν θα ισχύσει το ρεπορτάζ των Σέρβων και πιο συγκεκριμένα της «MozzarSport» που φέρνει τον 24χρονο μέσο άσο προ των πυλών της ομάδας του Βελιγραδίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ραντζέλοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τον Ολυμπιακό και το πιθανότερο σενάριο είναι να δοθεί ξανά δανεικός, αυτή τη φορά με οψιόν αγοράς από τους Σέρβους, σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδουν στη γείτονα χώρα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς