22.6 C
Athens

Χάντμπολ: Ο Αλβανός είναι ο αντικαταστάτης του Δημητρούλια στον πάγκο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έζησε μία εφιαλτική εβδομάδα, αφού μετά το σοκ στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ των Ανδρών όπου έχασε την κούπα από την εξαιρετική Πυλαία δέχθηκε και το μπρέικ από τον Ολυμπιακό στη σειρά των τελικών της Handball Premier, εξέλιξη που έφερε την απομάκρυνση του Δημήτρη Δημητρούλια από τον πάγκο της Ένωσης.

https://athlosnews.gr/i-aek-edioxe-ton-dimitroulia-liga-ora-meta-tin-itta-apo-ton-olybiako/

Αντικαταστάτης του, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των Κιτρινόμαυρων το πρωί του Σαββάτου (7/5), θα είναι ο Αλέξης Αλβανός, που αναλαμβάνει από σήμερα το δύσκολο έργο να επαναφέρει την τάξη και την καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια της ομάδας ενόψει των επόμενων τελικών στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας χάντμπολ, Δημήτρη Δημητρούλια.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε νέα ανακοίνωση που καλωσόριζε τον Αλέξη Αλβανό στον πάγκο της ομάδας, ως εξής: «Η ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξη Αλβανό ως πρώτου προπονητή της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο εκ των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία του αθλήματος στη χώρα μας και έως τώρα προπονητής της εφηβικής και παιδικής ομάδας της Ακαδημίας μας, αναλαμβάνει τα ηνία της ανδρικής ομάδας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς